Madras Curry švelnus 100 g

1,70 100 g

Švelnus kario patiekalų prieskonis. Aromatingas prieskonių mišinys, kuriame vyrauja kalendros, ciberžolės, garstyčių sėklų, kmynų ir česnakų skonis ir aromatas. Jis naudojamas rytietiškiems patiekalams, taip pat mėsai marinuoti, kepti ant grotelių ar padažams ruošti.

Tandoori Masala 100 g

2,10 100 g

Švelniai aštrus indiškas prieskonių mišinys, visų pirma skirtas aštriems jogurto marinatams ruošti ir nevirtai mėsai marinuoti. Jam būdingas šiek tiek žemės skonis, kurį papildo švelnus aštrus prieskonis.

Čili milteliai itin aštrūs 100 g

2,30 100 g

Čili milteliai, išgauti iš geriausių ir aštriausių raudonųjų aitriųjų paprikų. Jie sustiprina kitų ingredientų ir paties patiekalo skonį.

Žaliasis kardamonas maltas 50 g

4,20 50 g

Žaliasis kardamonas yra saldus ir kartu aštrus. Jis turi malonų citrinų ir imbiero skonį. Jis padeda palaikyti normalią šlapimo takų ir inkstų būklę, palaiko natūralią organizmo apsaugą ir virškinimą. Jis veikia analgetiškai ir priešuždegimiškai. Skatina išsekimą.

Raudonieji lęšiai nulupti 500 g

3,10 500 g

Raudonieji lęšiai, skirti dhalui, užtepėlėms ir kitiems patiekalams gaminti. Kokybiškas augalinių baltymų šaltinis.

Tapijokos perlai maži / vidutiniai 500 g

3,40 500 g

Tapijokos perlai yra natūralus indiškas tirštiklis. Tapijoka natūraliai neturi glitimo ir gali būti naudojama sriuboms, padažams ir kitiems patiekalams tirštinti.

Pasirinkti savybes This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Garam Masala 100 g

2,90 

Garam masala yra tradicinis indiškas prieskonių mišinys, naudojamas indų ir azijų virtuvėje. Jis prideda pikantiškumo ir viliojančio aromato. Indijoje šis prieskonis naudojamas, pavyzdžiui, pilafui, biryani, keptai mėsai, maltos mėsai, vištienai, žuviai ar ankštiniams augalams pagardinti.

Žaliasis kardamonas visas 50 g

4,20 50 g

Žaliasis kardamonas yra saldus ir kartu aštrus. Jis turi malonų citrinų ir imbiero skonį. Jis padeda palaikyti normalią šlapimo takų ir inkstų būklę, palaiko natūralią organizmo apsaugą ir virškinimą. Jis veikia analgetiškai ir priešuždegimiškai. Skatina išsekimą.

Geltonųjų garstyčių sėklos visos 100 g

1,40 100 g

Geriausios garstyčios yra geltonos (arba net baltos) spalvos, tačiau jų naudojimas nesiskiria. Su ja galite konservuoti daržoves arba naudoti savo prieskonių mišiniams gaminti.

Geltonos pupelės nuluptos Mung dal 500 g

4,20 500 g

Geltonosios mung pupelės laikomos sveikiausiu ir lengviausiu maistu žmogui. Jose yra daug baltymų ir kitų maistinių medžiagų. Tinka vegetarams ir veganams.

Avinžirniai visai 500 g

2,70 500 g

Avinžirniai yra puikaus, šiek tiek riešutų skonio ir puikiai tinka tiek karštiems, tiek šaltiems patiekalams. Žinomiausias avinžirnių skanėstas neabejotinai yra humusas. Tačiau avinžirniai taip pat puikiai tinka sriuboms ir padažams tirštinti, taip pat tinka salotoms ir įvairioms užtepėlėms gaminti.