Tapijoka
Tapijoka – tai krakmolas, gaunamas iš manijokų arba juka šaknų. Kasava – tai augalas, kilęs iš Pietų Amerikos ir Vakarų Indijos, kur jo storos pluoštinės šaknys naudojamos įvairiais būdais – kaip miltai kepiniams, alui gaminti ir, žinoma, tapijokos pudingui gaminti. Tapijoka taip pat tinka sriuboms ar padažams tirštinti. Ji taip pat naudojama burbuliukų arbatai gaminti.
Lengvai virškinami patiekalai (desertai, košės, pudingai, burbulų arbata), pagaminti iš tapijokos, geriausiai – su kokosų pienu. Tapijoką taip pat galima naudoti kaip tirštiklį sriubose, padažuose. Žaliavoje natūraliai nėra glitimo. Pagal ajurvedą, tapijoka turi vėsinamąjį poveikį, kai organizme yra tulžies perteklius.
Atsiliepimai
Dar niekas nepridėjo apžvalgos. Būkite pirmieji!