Čili pipirai malti 50 g

3,90 

Pagardinkite patiekalus čili milteliais, kad jie įgautų puikų skonį ir aštrumą. Tai pagrindinis indų virtuvės patiekalas, suteikiantis maisto gaminimui gyvybingumo.

Svogūnas maltas 50 g

1,60 50 g

Pagerinkite patiekalus aromatiniais svogūnų milteliais. Šis patogus prieskonis suteikia gilumo ir aromato, kuris puikiai tinka sriuboms, troškiniams ir prieskonių mišiniams.

Imbieras maltas 50 g

2,40 

Imbiero milteliais patiekalams suteikite pikantiškumo. Šis universalus prieskonis suteikia šildančio, aromatingo skonio, kuris pagardina tiek saldžius, tiek pikantiškus patiekalus.

Džiovintų mangų milteliai 50 g

1,60 50 g

Mango milteliai dažnai naudojami indų virtuvėje dėl citrusinių vaisių skonio. Juose gausu mangų esencijos, todėl patiekalai įgauna nepakartojamą vaisinį atspalvį.

Džiovinti mėtų lakšteliai 50 ml

3,10 50 g

Kvapnūs mėtų lapeliai suteikia gaivumo ir puikiai tinka dekoravimui, arbatos kambariams ir gaivinimui.

Dal Makhani Masala 50 g

2,40 50 g

Prieskonių mišinys, kuris lęšių patiekalui suteiks gilaus dūmo skonio.