Žaliasis kardamonas maltas
Kardamonas suriša kofeiną, jo dedama į kavą ir arbatą. Jis taip pat tinka pieno produktams ir ankštinėms daržovėms. Tai trečias pagal brangumą prieskonis pasaulyje. Jį lenkia tik šafranas arba vanilė. Kavoje kardamonas labai populiarus, nes skatina kofeino poveikį, kurio nuostoliai organizme tuomet būna tolygūs, o ne deficitiniai.
Naudojimas
Jo galima dėti į bet kokius šaltus ir karštus patiekalus (keptą mėsą, bulves, ryžius, makaronus, padažus, užtepėles, sriubas, košes, jogurto salotas, vaisių ir daržovių salotas, kavą, arbatą ir pieno produktus).
Sudėtis
Tikrasis kardamonas (Elettaria cardamomum) malti vaisiai
Kiekis
50 g
Kilmės šalis
Indija
Atsiliepimai
Dar niekas nepridėjo apžvalgos. Būkite pirmieji!