Baltos aguonų sėklos 100 g

9,90 100 g

Baltųjų aguonų sėklų naudojimas virtuvėje – puikus būdas bet kokiam patiekalui ar kepiniui suteikti unikalaus skonio ir maistinių savybių. Indiškoje virtuvėje baltųjų aguonų sėklų dedama į patiekalus, kad būtų išgautas norimas tirštumas, tekstūra ir skonis. Derinamos su kitais prieskoniais, riešutais ar aromatingu kariu, jos gali daryti stebuklus.

Neturime

Šis produktas yra išparduotas.

Nesijaudinkite! Įveskite savo el. pašto adresą ir mes pranešime Jums, kai tik prekė vėl bus sandėlyje.

  • Pristatymas nuo 3,30 €, nemokamas, jei užsakymas viršija 50 €.
  • Išsiuntimas šiandien, jei užsakysite iki 14 val.
  • Oficialus platintojas Lietuvoje. Garantuojame originalumą ir kokybę.
Apie produktą

Naudojimas

Kaip patiekalų sudedamoji dalis.

Sudėtis

baltųjų aguonų sėklos visos

Kiekis

100 g

Kilmės šalis

Indija

Papildoma informacija
Svoris 130 g
Apžvalgos

Atsiliepimai

Dar niekas nepridėjo apžvalgos. Būkite pirmieji!

Būkite pirmas aprašęs “Baltos aguonų sėklos 100 g”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Norėdami pridėti nuotraukų prie apžvalgos, prisijunkite.

Pristatymas ir mokėjimas

Mokėjimo būdai

Mokėjimas kortele internetu nemokamas
Revolut Pay nemokamas
Apple Pay nemokamas
Google Pay nemokamas
Apmokėjimas pristatymo metu GLS neleidžia mokėti pristatymo metu 2,00 €

Pristatymo būdai

Omniva kurjeris pristatymas per 2 darbo dienas 6,70 € nemokamas nuo 50,00 €
Omniva Paštomatai pristatymas per 2 darbo dienas 4,90 € nemokamas nuo 50,00 €
Lietuvos paštas pristatymas per 2 darbo dienas 4,90 € nemokamas nuo 50,00 €
Lietuvos paštas Paštomatai pristatymas per 2 darbo dienas 3,70 € nemokamas nuo 50,00 €
Venipak kurjeris pristatymas per 2 darbo dienas 4,40 € nemokamas nuo 50,00 €
Venipak Atsiėmimo punktai pristatymas per 2 darbo dienas 3,30 € nemokamas nuo 50,00 €
Venipak Paštomatai pristatymas per 2 darbo dienas 3,30 € nemokamas nuo 50,00 €
GLS kurjeris pristatymas per 2 darbo dienas 7,30 € nemokamas nuo 50,00 €
Produkto kodas: 1052 Kategorijos: ,