Keptas Mung dal aštri
Dhal (dar dal) yra nacionalinis Indijos patiekalas. Pats žodis „dhal” reiškia ankštinį augalą.
Puikiai suderintas traškaus Mung Dhal ir aštrių prieskonių derinys ypač patiks aštraus maisto mėgėjams. Čia netrūksta aitriųjų paprikų, pipirų grūdelių, gvazdikėlių ir imbiero, kurie suteikia malonų aštrų skonį.
Naudojimas
Keptas mung dal yra puikus sveikas užkandis bet kuriuo paros metu.
Sudėtis
nuluptos geltonosios Mung Dhal pupelės (70 %), augalinis aliejus (medvilnės sėklų, palmių ir kukurūzų), prieskonių mišinys (2 %) ( čili, juodieji pipirai, gvazdikėliai, kmynai, imbieras, kardamonas), cukrus, druska, mangai, granatai
Įspėjimas
Sudėtyje gali būti riešutų, žemės riešutų, avižų, sezamo, sojos ir garstyčių pėdsakų.
Kiekis
200 g
Kilmės šalis
Indija
Atsiliepimai
Dar niekas nepridėjo apžvalgos. Būkite pirmieji!