Amalaki
Amalaki yra nedidelis indiškas vaisius, kuris dėl savo poveikio vadinamas „Dangaus vaisiumi”. Jis apvoliotas sirupe iš cukranendrių cukraus, juodosios druskos ir prieskonių mišinio. Amalaki, kuriame gausu vitamino C, ir asafoetida, kuri skatina atsparumą peršalimo ligoms, derinys yra puiki pagalba, ypač žiemą.
Naudojimas
Džiovintus amalakius galima vartoti tiesiogiai arba dėti į vaisių salotas ar pyragus.
Sudėtis
Amalaki (Phyllanthus emblica) vaisiai, cukranendrių cukraus sirupas, prieskonių mišinys, juodoji druska, citrinų rūgštis, asafoetida
Maistinė vertė
Maistinė vertė | 100g |
Energijos vertė | 1 460 kJ / 349 kcal |
Baltymai | 1 g |
Riebalai | 0,5 g |
iš jų sočiųjų riebalų rūgščių | < 0,5g |
Angliavandeniai | 85 g |
iš jų cukrų | 57 g |
druska | 4 mg |
Kiekis
100 g
Kilmės šalis
Indija
Atsiliepimai
Dar niekas nepridėjo apžvalgos. Būkite pirmieji!