Džiovinta amla
Amla yra vienas iš labiausiai vertinamų vaisių Indijos virtuvėje. Jis dar vadinamas indišku agrastų uogomis arba amalaki ir naudojamas tokiuose receptuose kaip Amla Murabba, čatnis ir amla ryžiai. Džiovinta amla yra rūgštaus ir rūgštaus skonio, gausus antioksidantų ir vitamino C šaltinis.
Naudojimas
Džiovinta amla gali būti naudojama gaminant maistą, kad patiekalams suteiktų šiek tiek rūgštoko skonio. Ji dažnai naudojama čatnių ir prieskonių mišiniuose. Ją taip pat galima rehidratuoti ir naudoti įvairiuose receptuose, pavyzdžiui, sriubose, troškiniuose ir kario patiekaluose.
Sudėtis
100 % džiovinti amlos vaisiai
Kiekis
100 g
Kilmės šalis
Indija
Atsiliepimai
Dar niekas nepridėjo apžvalgos. Būkite pirmieji!