Žolelių milteliai Giloy 100 g

9,90 100 g

Giloja (dar vadinama Guduchi, Amrita) yra vienas iš adaptogenų, t. y. medžiagų, didinančių organizmo atsparumą stresui ir sudėtingiems išoriniams veiksniams.

Kietoji chna (henna) plaukams raudona 240 g

21,90 240 g

Kietoji hena – tai naujas natūralaus plaukų dažymo aspektas, nes sudėtyje yra grynos henos, dažančių ir puoselėjančių žolelių bei maitinamųjų augalinių sviestų.

Kietoji chna (henna) plaukams tamsiai ruda 240 g

21,90 240 g

Kietoji hena – tai naujas natūralaus plaukų dažymo aspektas, nes sudėtyje yra grynos henos, dažančių ir puoselėjančių žolelių bei maitinamųjų augalinių sviestų.

Sultys Amla 1000 ml

10,90 1000 ml

Amla (Amalaki) teigiamai veikia virškinimo sistemos veiklą, skatina išmatų reguliarumą ir palaiko sveiką kūno svorį.

Sultys Giloy & Tulsi 1000 ml

10,90 1000 ml

Giloy ir Tulsi sultys gaminamos iš šviežiai surinktų žolelių tradiciniu metodu, kad būtų išgauta kuo daugiau jų maistinės vertės. Jose nėra dirbtinių dažiklių ar kvapiųjų medžiagų. Giloja teigiamai veikia organizmo imunitetą. Šventasis Tulsi bazilikas teigiamai veikia kvėpavimo takus ir palaiko imunitetą.

Sultys Ciberžolė & juodieji pipirai 1000 ml

15,90 1000 ml

Ciberžolės šaknies ir juodųjų pipirų sultys, kad geriau įsisavintų. Ciberžolė padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą, teigiamai veikia raumenų ir kaulų sistemą ir veikia priešuždegimiškai.

Varinė stiklinė su rombų raštu 350 ml

18,90 1 vnt.

Variniai indai tradiciškai naudojami vandeniui valyti ir laikyti. Ajurvedos pasekėjai šimtmečius naudojosi unikaliomis varinių indų savybėmis. Pasak ajurvedos, variniuose induose išvalytas vanduo pasižymi antioksidacinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis.

Varinis ąsotis su dryžuotu raštu 1250 ml / 1950 ml

47,90 54,90 1 vnt.

Variniai indai tradiciškai naudojami vandeniui valyti ir laikyti. Ajurvedos pasekėjai šimtmečius naudojosi unikaliomis varinių indų savybėmis. Pasak ajurvedos, variniuose induose išvalytas vanduo pasižymi antioksidacinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis.
Galite rinktis 1250 ml ir 1950 ml talpos ąsotį.

Pasirinkti savybes This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Varinis ąsotis su kaltu raštu 1250 ml / 1950 ml

47,90 54,90 1 vnt.

Variniai indai tradiciškai naudojami vandeniui valyti ir laikyti. Ajurvedos pasekėjai šimtmečius naudojosi unikaliomis varinių indų savybėmis. Pasak ajurvedos, variniuose induose išvalytas vanduo pasižymi antioksidacinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis.
Galite rinktis 1250 ml ir 1950 ml talpos ąsotį.

Pasirinkti savybes This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Varinis serviravimo indas

25,90 1 vnt.

Varinis serviravimo indas yra autentiško indiško maisto patiekimo pavyzdys dėl kalto vario paviršiaus. Serviruoto indo korpusas ir išorinė dalis yra iš gryno vario. Vidinė dalis, kuri liečiasi su maistu, pagaminta iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno. Todėl indas yra itin aukštos kokybės su dviguba danga (plienas + varis).

Varinis serviravimo puodas

24,90 1 vnt.

Varinis puodas pagamintas iš aukštos kokybės maistinio nerūdijančio plieno (viduje) ir gryno vario (išorėje). Puodas turi tokį aukštos kokybės dvigubą plieno ir vario sluoksnį. Lengvai plaunamas ir valomas.

Šie puodai su kaltu variniu paviršiumi yra autentiškų indiškų serviravimo indų pavyzdžiai.

Varinis serviravimo puodas su dangčiu

39,90 1 vnt.

Varinis puodas pagamintas iš aukštos kokybės maistinio nerūdijančio plieno (viduje) ir gryno vario (išorėje). Puodas turi tokį aukštos kokybės dvigubą plieno ir vario sluoksnį. Lengvai plaunamas ir valomas.

Šie puodai su kaltu variniu paviršiumi yra autentiškų indiškų serviravimo indų pavyzdžiai.

Juodasis pipiras visas 100 g

3,10 100 g

Juodieji pipirai yra labai populiarus prieskonis visų rūšių virtuvėje, dažnai vadinamas „prieskonių karaliumi”, gerai žinomas nuo senovės. Juodieji pipirai yra vienas universaliausių prieskonių, naudojamų beveik visų rūšių aštriems patiekalams gaminti.

Gvazdikėliai visi 100 g

4,20 100 g

Gvazdikėliai plačiai naudojami viso pasaulio virtuvėse. Jie puikiai tinka gardinti arbatą, kompotus, alų ar vyną. Gvazdikėlių aromatas taip pat dera su kiauliena ir raugintais kopūstais.

Madras curry švelnus 100 g

1,70 100 g

Kario prieskoniai yra vieni garsiausių indiškos virtuvės prieskonių. Jis pasižymi išskirtiniu skoniu, kurį lemia įvairių prieskonių mišinys. Jis puikiai tinka visoms rytietiškoms sriuboms, pupelių ir žirnių patiekalams, keptai mėsai ir žuviai.

Tandoori Masala 100 g

2,10 100 g

Tandoori Masala – tai prieskonių mišinys, labai populiarus Azijos virtuvėje. Tandoori Masala yra gana aštrus prieskonis. Jis naudojamas kaip marinatas patiekalams su mėsa, žuvimi ir daržovėmis.